Hivergen rješenja

Odaberite modul koji najviše odgovara Vašem poslovanju

Hivergen DMS

Sustav za upravljanje dokumentima koji omogućuje jednostavnu izradu digiralne arhive dokumenata i prilagođava se Vašem poduzeću i načinu poslovanja.

Hivergen BPM

Sustav za lako upravljanje poslovnim procesima koji omogućuje automatsku distribuciju dokumentacije i brz protok informacija u poslovanju.

Hivergen BI/DWH

Sustav za poslovno izvještavanje i skladištenje podataka koji omogućuje donošenje pravih odluka na temelju izvještaja i analiza dostupnih nadohvat ruke.

Hivergen GOV

Sustav za lako vođenje uredskog poslovanja uz digitalnu arhivu dokumenata i predmeta namijenjen za županije, gradove, općine, agencije, zavode i ministarstva.

Zašto hivergen?

Prilagodba

Glavna prednost sustava leži u prilagodbi. Ne morate mijenjati svoj način poslovanja, mi se prilagođavamo Vama i vašem radu.

Brzina

Želimo ubrzati izvršavanje zadataka, prijenos informacija i pronalazak dokumenata te krajnjem korisniku pružiti više vremena za pravi posao.

Jednostavnost

Krajnjem korisniku pružamo samo one funkcionalnosti i mogućnosti koje su mu bitne.

Ideja

Kreiramo digitalnu arhivu dokumenata koja se koristi u poslovanju, automatiziramo procese odobravanja i pružamo jednostavan sustav za izvještavanje.

Imate poseban proces za odraditi ili želite jednostavno arhivirati poslovnu dokumentaciju?