erp, dms

ERP i DMS sinergija pomoći će da informacije lakše (i točnije) teku kroz vašu tvrtku, a to znači značajne uštede i veću produktivnost!

Integriranje DMS-a – softvera za upravljanje dokumentima s vašim ERP-om, CRM-om, računovodstvenim i ostalim sličnim sustavima jednostavno ima smisla. Dijeljenje informacija između sustava (ERP i DMS) značajno pojednostavljuje posao vašim zaposlenicima (izbjegava se dupli posao uklanjanjem dvostrukih unosa podataka), a osim toga integracija pojednostavljuje način protoka podataka kroz vašu tvrtku osiguravajući suradnju i međusobno razumijevanje između odjela. To rezultira povećanom produktivnošću i značajnom uštedom troškova.

U današnje vrijeme kad je konkurencija oštrija nego ikada, a i općenito poslovanje sve teže – cilj svakog poduzeća je istaknuti se uslugama ili proizvodima koje nude, a osiguravanje sustavnog radnog okruženja najučinkovitiji je način za to. Ako ova dva rješenja koristite zajedno, to će vam pomoći da uspostavite čvrstu vezu između događaja transakcije i izvornih dokumenata. Budući da su detalji transakcija zabilježeni u tim dokumentima, neophodno je voditi evidenciju svih tih dokumenata. U stvari, ako zajednički koristite ERP i DMS puno ćete lakše riješiti bilo kakve probleme povezane s proizvodima.

Bez sumnje, teško je napamet se prisjetiti pojedinih opisa proizvoda, ali ponekad su ti podaci presudni za utvrđivanje prisutnosti tvrtke kao i usklađenosti s industrijom i propisima. ERP rješenje koje je integrirano s DMS softverom za upravljanje dokumentima omogućuje vlasnicima tvrtki da se lako nose s kompliciranim situacijama. Ne samo da vam pomaže da istog trena kupcima date informaciju koju traže, već vam omogućuje i neposrednu komunikaciju s proizvođačima i trgovcima. Također pomaže ubrzati postupak testiranja, popravka, povrata, uništavanja ili zamjena.

erp

    Ako niste točno sigurni zašto biste ERP-u koji imate trebali pridružiti DMS sustav – uzmite u obzir ove razloge…

 • Sigurni privitci – kada koristite softver za upravljanje dokumentima s ERP rješenjem, on vam omogućuje da sve privitke sačuvate na sigurniji način. Svi se privici povezuju sa središnjim spremištem. To pomaže u sigurnom arhiviranju svih dokumenata, a također ih čini dostupnima svim korisnicima. Dokumenti koje arhivirate u spremištu ne mogu se izbrisati ili prebrisati. To osigurava da će svi dodaci/privitci ostati apsolutno sigurni. U slučaju da postoji nova verzija, oni automatski dobivaju novi broj revizije.
 • Automatizirano arhiviranje dokumenata – Jedna od ključnih prednosti korištenja integriranog ERP i DMS rješenja je da će se svi dokumenti koje generirate putem ERP-a automatski arhivirati u arhivu DMS-a. Dokumenti koji se obično generiraju skupno, poput izvoda i računa kupca, pojedinačno se raščlanjuju i arhiviraju u skladu s tim. Sve arhivirane kopije dokumenata povezuju se s relevantnim poslovnim partnerima ili kupcima. To osigurava lak pristup svim zapisima.
 • Brz i lak pristup svim dokumentima – Jednom kada arhivirate dokument, svaki korisnik/zaposlenik kojem je dopuštena određena razina pristupa (sami određujete tko će imati pristup kojim dokumentima) može mu pristupiti jednostavno uz nekoliko klikova miša. To osigurava da se netko ne mora oslanjati na nekoga drugog kako bi pristupio određenom dokumentu.
 • Automatizirani dokumenti e-poštom – svi izlazni zapisi ili dokumenti koji se generiraju putem integriranog rješenja mogu se istodobno ispisati ili poslati e-poštom i arhivirati. Bez obzira radi li se o računu, izjavi ili doznaci, možete sve dokumente obraditi zajedno i sve dokumente možete poslati na odgovarajuće adrese e-pošte.

To su samo neke od ključnih prednosti integriranja softvera za upravljanje dokumentima u rješenje za planiranje resursa u poduzeću…

Kako DMS sustav može pomoći VAMA?

       Implementacija modernog rješenja za upravljanje dokumentima nudi nekoliko značajnih prednosti za tvrtke. Smanjeni troškovi, bolja učinkovitost i bolja suradnja zaposlenika mogu imati ogroman utjecaj na uspješnost poslovanja tvrtke. Kako biste vidjeli kako upravljanje dokumentima funkcionira i saznali kako to može pomoći vašem poslovanju, obratite se nam se već danas!

       Naš sustav za upravljanje dokumentima – HIVERGEN– je odgovor na sve te probleme (i prilagodit ćemo ga svim vašim potrebama!). Ovo je jednostavan i pristupačan tehnološki sustav koji omogućava uštedu troškova, pojednostavljuje i olakšava workflow te uvodi red u kaos.

Ključne prednosti HIVERGENA:

 • Smanjuje skupu poslovnu administraciju
 • Digitalna baza svih dokumenata na jednom mjestu
 • Do skeniranog dokumenta ili datoteke dođe se u nekoliko klikova
 • Dokument se ne može izgubiti – u svakom trenutku se zna gdje se nalazi i kod koga je
 • Ovisno o pravima korisnika, digitalno se odobravaju dokumenti prema unaprijed definiranom tijeku poslovnog procesa
 • Uvid u tijek svakog pojedinog dokumenta
 • Idealan za poduzeća koja djeluju dislocirano
 • Uprava ima sve informacije na klik koje su joj potrebne za donošenje odluke u trenutku odobravanja dokumenta
 • Usklađivanje i upravljanje dokumentima je drastično pojednostavljeno
 • Povećan je osnovni pristup svim informacijama vezanima za poslovanje
 • Povećava se produktivnost smanjenjem administrativnih troškova
 • Smanjuje se vrijeme unosa podataka
 • Smanjuje se sporo vrijeme odgovora klijentima
 • Povećava se zadovoljstvo kupaca
 • Poboljšava se moral zaposlenika

Želite isprobati kako HIVERGEN funkcionira i saznati točno kako vam može pomoći olakšati poslovanje?

Kontaktirajte nas i prijavite se za potpuno BESPLATNU prezentaciju!