erp

ERP i CRM se koriste za upravljanje svakodnevnim operacijama na razne načine, ali oni ne upravljaju vašim stvarnim dokumentima. Čak i kada imate jedan od ovih sustava, i dalje će vam trebati način za upravljanje kritičnim podacima koji nisu iz baze podataka – tu je rješenje DMS sustav!

      ERP (enterprise resource planning – planiranje resursa u poduzeću) jedan je od sastavnih dijelova svakog poslovanja. Bez obzira radi li se o tvrtki malih razmjera ili velikoj organizaciji, planiranje resursa u poduzeću korisno je za svaku tvrtku. Čak i prije samo nekoliko godina, ERP je bio ograničen na velike tvrtke koje su imale robusnu infrastrukturu i niz internih tehničkih zaposlenika za instaliranje i održavanje sustava. Međutim, s tehnološkim napretkom, danas se i mala i srednja poduzeća mogu veoma lako odlučiti za ova rješenja.

Napredna ERP rješenja uklanjaju potrebu korištenja tradicionalnog softvera kada je u pitanju upravljanje inventarom i zalihama. To je jasno samo po sebi jer korištenje konvencionalnih alata i stare tehnike rada dovode ne samo do otežane produktivnosti, već i do gubitka vremena i resursa.

erp

       Važnost podataka presudna je za sva poduzeća i zbog toga im je važno osigurati sigurnu i sustavnu metodu za organizirano skladištenje i upravljanje podacima. Imajući to na umu, mnoga se poduzeća odlučuju i za sustave za upravljanje dokumentima (DMS). Ovo je posebna vrsta softvera koja vam omogućuje skeniranje različitih vrsta dokumenata i njihovo pohranjivanje na organiziran način, kao i efikasnu organizaciju dokumenata u već digitalnom obliku. Ako teško pratite sve što se zbiva u vašoj tvrtki, potrebno vam je središnje spremište za sve vitalne informacije vašeg poslovanja – a tu bi korištenje sustava za upravljanje dokumentima vjerojatno bi bilo najbolje moguće rješenje.

Korištenjem ovog softvera možete skenirati i papirnate datoteke i elektroničke dokumente i držati ih na jednom mjestu. To u velikoj mjeri eliminira mogućnost gubitka podataka ili pogrešne izmjene dokumenta. Štoviše, postaje lakše dijeliti datoteke s članovima vašeg tima pomoću DMS-a. Ne morate ispisivati i dijeliti ih među svojim zaposlenicima – samo stvorite dokument, prenesite ga u softver i podijelite s određenom skupinom zaposlenika koji bi ga trebali pregledati.

Jedna od najboljih značajka DMS-a je što također možete pratiti koje je promjene tko izvršio i kada. U slučaju ako mislite da su promjene u zapisima/dokumentima suvišne ili je potrebna bilo kakva korekcija, možete i vratiti originalnu verziju bez ikakvih gnjavaža. Još jedna sjajna značajka DMS-a je ta što podatke možete dohvatiti bez ikakvih problema. Sada ne trebate trošiti sate tražeći jedan dokument kroz mape. Samo upišite ključnu riječ ili naziv datoteke koju želite pronaći i ona će se automatski pojaviti u rezultatima pretraživanja.

dms

Pomoću DMS-a vaši zaposlenici mogu pregledati sve dokumente povezane s narudžbama dok komuniciraju, recimo, s kupcima putem telefonskih poziva, a to će im pomoći da brzo riješe sve probleme. Softver za upravljanje dokumentima također pomaže usmjeriti interne procese u računovodstvu, kadrovima i drugim odjelima. To osigurava uštedu vremena koje bi, u suprotnom, morali potrošiti za lociranje dokumenata.

Kako DMS sustav može pomoći VAMA?

Implementacija modernog rješenja za upravljanje dokumentima nudi nekoliko značajnih prednosti za tvrtke. Smanjeni troškovi, bolja učinkovitost i bolja suradnja zaposlenika mogu imati ogroman utjecaj na uspješnost poslovanja tvrtke. Kako biste vidjeli kako upravljanje dokumentima funkcionira i saznali kako to može pomoći vašem poslovanju, obratite se nam se već danas!

Naš sustav za upravljanje dokumentima – HIVERGEN – je odgovor na sve te probleme (i prilagodit ćemo ga svim vašim potrebama!). Ovo je jednostavan i pristupačan tehnološki sustav koji omogućava uštedu troškova, pojednostavljuje i olakšava workflow te uvodi red u kaos.

 

Ključne prednosti HIVERGENA:

 • Smanjuje skupu poslovnu administraciju
 • Digitalna baza svih dokumenata na jednom mjestu
 • Do skeniranog dokumenta ili datoteke dođe se u nekoliko klikova
 • Dokument se ne može izgubiti – u svakom trenutku se zna gdje se nalazi i kod koga je
 • Ovisno o pravima korisnika, digitalno se odobravaju dokumenti prema unaprijed definiranom tijeku poslovnog procesa
 • Uvid u tijek svakog pojedinog dokumenta
 • Idealan za poduzeća koja djeluju dislocirano
 • Uprava ima sve informacije na klik koje su joj potrebne za donošenje odluke u trenutku odobravanja dokumenta
 • Usklađivanje i upravljanje dokumentima je drastično pojednostavljeno
 • Povećan je osnovni pristup svim informacijama vezanima za poslovanje
 • Povećava se produktivnost smanjenjem administrativnih troškova
 • Smanjuje se vrijeme unosa podataka
 • Smanjuje se sporo vrijeme odgovora klijentima
 • Povećava se zadovoljstvo kupaca
 • Poboljšava se moral zaposlenika

Želite isprobati kako HIVERGEN funkcionira i saznati točno kako vam može pomoći olakšati poslovanje?

Kontaktirajte nas i prijavite se za potpuno BESPLATNU prezentaciju!