Moduli

Hivergen DMS

Sustav za upravljanje dokumentima – DMS i poslovnim procesima – BPM

Digitalni sustav za upravljanje dokumentima (DMS) neophodan je za efikasno čuvanje, pretraživanje i dijeljenje dokumenata. Sigurnosne značajke poput kontrole pristupa i enkripcije osiguravaju zaštitu osjetljivih podataka, a automatizacija poslovnih procesa ubrzava radne tokove i smanjuje rizik od grešaka. Analitički alati omogućuju optimizaciju procesa i poboljšanje strategija upravljanja dokumentima. Hivergen DMS eliminira potrebu za papirnatim arhiviranjem, čime smanjuje troškove i povećava produktivnost. Ukratko, digitalni sustavi za upravljanje dokumentima značajno dižu kvalitetu poslovnog subjekta i ključni su za modernizaciju poslovanja, poboljšanje efikasnosti i prilagodbu digitalnom dobu.

Saznaj više
Hivergen GDMS

Upravljanje dokumentima u javnim ustanovama – GDMS

Hivergen sustav za upravljanje dokumentima pruža značajnu podršku javnim ustanovama u efikasnom digitalnom vođenju, obradi i arhiviranju njihove dokumentacije (vođenje predmeta, ulazno-izlazne pošte i ostalih dokumenata vezanih za Uredbu o uredskom poslovanju). Integracija DMS-a u radne procese omogućuje automatizaciju, smanjenje vremena i resursa potrebnih za administrativne zadatke. Centralizirana pohrana i digitalizacija dokumentacije omogućuju lakši pristup, bolju komunikaciju unutar ustanove te brže donošenje odluka. DMS osigurava sigurnost, dostupnost i integritet dokumenata te omogućuje generiranje izvještaja i analiza, što doprinosi transparentnijem i efikasnijem upravljanju dokumentima u javnim ustanovama.

Saznaj više
Hivergen BI

Prikupljanje podatka i izvještavanje DWH/BI

HIVERGEN BI (poslovno izvještavanje) unaprjeđuje poslovanje tvrtki pružajući im jasne uvide i analize o ključnim aspektima poslovanja. Kroz proces prikupljanja i integriranja velike količine podatka iz različitih izvora omogućuje brzo generiranje relevantnih izvještaja i analiza, što olakšava donošenje informiranih poslovnih odluka. Također, omogućuje praćenje ključnih pokazatelja u stvarnom vremenu, identificiranje trendova i prilagodbu strategija poslovanja. Hivergen BI pruža tvrtkama alate potrebne za uspješno upravljanje rizicima, optimizaciju resursa i postizanje konkurentne prednosti na tržištu.

Saznaj više