Inpro d.o.o.

O nama

Inpro d.o.o. – tehnološka tvrtka s više od 30 godina iskustva

Inpro d.o.o., sa sjedištem u Čakovcu, je tehnološka tvrtka s više od 30 godina iskustva na tržištu specijalizirana za implementaciju sustava za upravljanje dokumentima (DMS) i poslovne inteligencije (BI), pružajući klijentima sofisticirana rješenja za učinkovito upravljanje dokumentima i analizu poslovnih podataka. Naša usluga obuhvaća prilagodbu i implementaciju DMS-a koji omogućuju tvrtkama i javnim ustanovama da učinkovito arhiviraju, pretražuju i dijele dokumente, čime se poboljšava produktivnost i transparentnost poslovanja. Također, pružamo BI rješenja koja omogućuju analizu i vizualizaciju podataka kako bi se unaprijedilo poslovanje i donosile informirane poslovne odluke.

Inpro se ističe po stručnosti i iskustvu u implementaciji DMS-a i BI rješenja za različite industrije i tvrtke te javne ustanove različitih veličina. Naš tim stručnjaka pruža sveobuhvatnu podršku tijekom procesa implementacije, prilagođavajući rješenja specifičnim potrebama i zahtjevima svakog klijenta. Naš je cilj pružiti klijentima visokokvalitetna rješenja koja im pomažu optimizirati procese, povećati učinkovitost i ostvariti konkurentsku prednost na tržištu. Uz posvećenost inovacijama i kontinuiranom unapređenju, nastojimo biti pouzdan partner svim svojim klijentima u njihovom putovanju prema digitalnoj transformaciji i uspjehu.

Naša misija

DMS rješenje

Pružiti vrhunsko DMS rješenje koje omogućuje tvrtkama i javnim ustanovama da optimiziraju svoje poslovanje kroz digitalizaciju, automatizaciju i integraciju procesa upravljanja dokumentima. Posvećeni smo kontinuiranom inoviranju i prilagođavanju tehnološkim trendovima kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata i omogućili im postizanje njihovih poslovnih ciljeva. Uz fokus na kvalitetu, sigurnost i korisničko iskustvo, gradimo dugoročne partnerske odnose s našim klijentima te im pružamo stručnu podršku i usluge visoke vrijednosti.

Naša vizija

Lider u pružanju naprednih DMS rješenja

Postati lider u pružanju naprednih DMS rješenja koja transformiraju način na koji tvrtke i javne ustanove upravljaju informacijama i dokumentima, pružajući korisnicima tehnološki napredna rješenja koja potiču učinkovitost, produktivnost i održivost.

Inpro u brojkama

34 godine razvoja
3 poslovna modula
174 zadovoljnih korisnika

Hivergen moduli

Želite isprobati kako Hivergen djeluje nad Vašim podacima? Zatražite prezentaciju u svojoj tvrtki i konkretno ćemo Vam pokazati kako Hivergen pomaže olakšati i poboljšati Vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas